Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΤΖΟΚΕΡ: 1,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης και τυχερά αστέρια με δώρα για τους online παίκτες

ΤΖΟΚΕΡ: 1,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης και τυχερά αστέρια με δώρα για τους online παίκτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Απίθανα δώρα πάνε στα αστέρια τους online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έως τις 5 Ιουνίου. Με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου μαζεύουν αστέρια και συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που μοιράζουν σούπερ δώρα.

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, μέσα από το tzoker.gr και το tzoker app.

Κατάθεση δελτίων μέσα από το ανανεωμένο tzoker.gr

Το πέμπτο συνεχόμενο τζακ ποτ, το οποίο σημειώθηκε στην χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, ανέβασε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού στο 1,6 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα κληρωθεί την Τρίτη στις 22.00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων να λήγει μισή ώρα νωρίτερα.

Όσοι επιλέξουν να συμπληρώσουν το δελτίο τους διαδικτυακά, μπορούν να το κάνουν εύκολα και γρήγορα μέσα από το ολοκαίνουργιο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Με λίγα κλικ από τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους, κάνουν εγγραφή, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.

Επιπλέον, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με το πάτημα εντός κουμπιού.

Σχετικά άρθρα