Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα παιδιατρικά νοσοκομεία γυρίζουν σελίδα: Παραδόθηκαν πλήρως ανακαινισμένα από τον ΟΠΑΠ

Τα παιδιατρικά νοσοκομεία γυρίζουν σελίδα: Παραδόθηκαν πλήρως ανακαινισμένα από τον ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ΟΠΑΠ,

Υπηρεσίες υγείας κορυφαίου επιπέδου σε ένα ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον προσφέρουν πλέον τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Το νέο κεφάλαιο στην περίθαλψη και νοσηλεία των παιδιών έχει τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ, ο οποίος πραγματοποίησε το σημαντικό έργο ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Σε μια ξεχωριστή τελετή, παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Προέδρου του Διοικητικού της Allwyn, κ. Karel Komárek, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου, ο ΟΠΑΠ παρέδωσε επισήμως το έργο στο Ελληνικό Δημόσιο και την ελληνική κοινωνία.

Δείτε τι έγινε στην τελετή παράδοσης:

Το έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» ξεκίνησε το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση στη δημόσια υγεία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν 30 έργα ανακαίνισης, συνολικής επιφάνειας 14.960 τ.μ., στα οποία συμπεριλαμβάνονται 23 νοσηλευτικές μονάδες διεθνών προδιαγραφών και δυναμικότητας 564 κλινών.

Σχετικά άρθρα