Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 9χρονης

Πάτρα: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 9χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Νέα δεδομένα προκύπτουν την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Οι έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, φαίνεται πως η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο «στατιστικό παράδοξο» των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Εάν οι καταγραφές αυτές επιβεβαιωθούν, σημαίνει ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και εάν η τοξική ουσία έχει επιδράσει καταλυτικά στην επιδείνωση της υγείας του κοριτσιού.

Από εκεί και πέρα βέβαια οι έρευνες των Αρχών θα πάρουν την πορεία τους για να αναζητηθούν τυχόν ενέργειες πίσω από αυτήν την εξέλιξη.

Έτσι, αφού οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ενημερωθούν εκτενώς για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

Πρόκειται για ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Σχετικά άρθρα