Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα τρία νεκρά κορίτσια σε τρία χρόνια

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα τρία νεκρά κορίτσια σε τρία χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επιμένουν ότι η Τζωρτζίνα παρουσίαζε προβλήματα μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν, δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής.

Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η μητέρα σε συνέντευξή της το μονόκλινο δωμάτιο δεν ήταν πρόταση των γιατρών, αλλά δική της επιλογή.

Ειδικότερα στο «Καραμανδάνειο», οι γιατροί ανέφεραν ότι η μητέρα ήταν αυτή που ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο καθώς όπως έλεγε χρειαζόταν χώρο και ησυχία γιατί ήταν έγκυος.

Σε σχέση με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία δυσπραγία μεταξύ αστυνομικών και δικαστικών υπηρεσιών στην Πάτρα, και λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων φαίνεται πως θα υπάρχει καθυστέρηση.

Σχετικά άρθρα