Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η μητέρα της Τοπαλούδη στη μητέρα του δολοφονημένου Άλκη

Τι είπε η μητέρα της Τοπαλούδη στη μητέρα του δολοφονημένου Άλκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Ελένη Τοπαλούδη, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Ρόδος, Χούλιγκαν,

H δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού συγκλονίζει με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τις επόμενες ώρες να γίνονται και νέες συλλήψεις.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη απευθυνόμενη προσωπικά στην Πόντια μάνα του αδικοχαμένου Αλκη, Μελίνα Κακουλίδου, της έστειλε ένα μήνυμα στα ποντιακά: «Ναϊλί εσέν καμέντσα μάνα… τι θα περάσεις από τώρα και στο εξής».

«Πήρα το αίτημα φιλίας της από νωρίς χθες το πρωί και έπεσα από τα σύννεφα», ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη συγκλονισμένη από το «άγρον χαπάρ» που αναστάτωσε την οικογένεια της στο άκουσμα του.

Όπως ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα του Αλκη ζητούσε στήριξη. «Άρχισα να την παρηγορώ γιατί ξέρω τι θα περάσει από τώρα και στο εξής».

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, όμως, είναι μία από τις πολλές γυναίκες που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας υψώνουν ένα τεράστιο «όχι» απέναντι στον χουλιγκανισμό και την οπαδική βία και ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία ακόμη ενός παιδιού.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη είναι ραγδαίες, καθώς θεωρείται ότι είναι θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις με τους αστυνομικούς να έχουν ταυτοποιήσει τους άλλους δύο δράστες της επίθεσης, που φαίνονται να διαφεύγουν με αυτοκίνητο. Κάνουν έρευνες στη Θεσσαλονίκη για να τους βρουν.

Σχετικά άρθρα