Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καστοριά: Πέθανε 39χρονος από κορωνοϊό – Τι είπε ο αδελφός του

Καστοριά: Πέθανε 39χρονος από κορωνοϊό – Τι είπε ο αδελφός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Καστοριά, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία,

Mόλις στα 39 του χρόνια «έσβησε» από επιπλοκές του κορωνοϊού και όντας ανεμβολίαστος ο δημοτικός σύμβουλος από την Καστοριά Μιχάλης Ζησόπουλος.

«Ήταν λίγο αμφίβολος αν θα το κάνει. Καθυστέρησε δύο μήνες, άλλους δύο μήνες, ξέρετε πως είναι αυτά. Ούτε αρνητής ήταν, ούτε τίποτα», είπε ο αδελφός του στο MEGA μεταφέροντας το δράμα της οικογένειάς τους.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 39χρονος δεν κατάφερε να νικήσει τις σοβαρές επιπλοκές που του δημιούργησε ο ιός.

«Και οι γιατροί εδώ απόρησαν. Ήταν από τα πιο σοβαρά περιστατικά. Έκανε βαριάς μορφής πνευμονία. Την στιγμή αυτή νοσηλεύεται και η μητέρα μου. Και το σημαντικό είναι ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Δε μας το επιτρέπουν οι ψυχολόγοι μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της», επεσήμανε ο αδερφός του άτυχου άνδρα.

Αδερφικός φίλος του 39χρονου παραδέχθηκε στο Mega πως εάν είχε κάνει το εμβόλιο τώρα θα ζούσε. «Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και το πέρασα ελαφριά.

Κι αν αυτός είναι ο λόγος που έφυγε είναι κρίμα. Αν είχε κάνει το εμβόλιο θα είχε σωθεί;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τη δική της μάχη δίνει σήμερα η 62χρονη μητέρα του η οποία ούτε εκείνη έχει εμβολιαστεί.

Στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών αναφέρθηκε ο αδερφός του 39χρονου.

«Έδιναν τη ψυχή τους. Αρκεί να σας πω ότι με έπαιρναν τα μεσάνυχτα απλά για να μου πουν ότι όλα πάνε καλά και να μην ανησυχούμε» υποστήριξε. Ο 39χρονος έδωσε μάχη για επτά μέρες στην εντατική όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος αλλά κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα