Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκλωβισμένος οδηγός στη Μεσογείων καταθέτει αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής

Εγκλωβισμένος οδηγός στη Μεσογείων καταθέτει αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Αγωγή κατά της Περιφέρειας Αττικής ετοιμάζει οδηγός που εγκλωβίστηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίς.

Η μήνυση έρχεται σε συνέχεια της προσφυγής γυναίκας οδηγού που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια του χιονιά, η οποία ζητά αποζημίωση 10.000 ευρώ.

Ο οδηγός Θανάσης Τσιρποτσέρης ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της Περιφέρειας Αττικής για να διεκδικήσει αποζημίωση επειδή εγκλωβίστηκε για 13 ώρες στη Λεωφόρο Μεσογείων.

«Εγκλωβιστήκαμε, πας παράτησαν και απεγκλωβιστήκαμε 03:50 τα ξημερώματα. Θα κινηθούμε νομικά, έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε στον ALPHA.

Ταυτόχρονα, οδηγός που πέρασε 18 ώρες εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό την Παρασκευή (28/1) παρέλαβε το αυτοκίνητό της και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«θεωρούν ότι η νοημοσύνη των ανθρώπων που βρισκόμασταν εκεί είναι κάτω του μηδενός, νομίζω ότι είναι εμπαιγμός να νομίζει κάποιος πως με αυτό το ποσό είσαι καλυμμένος, μπορείς να το ξεχάσεις», δηλώνει στον ALPHA.

Από την πλευρά του οδηγός που έμεινε 10 ώρες εγκλωβισμένος δηλώνει: «γελάω γιατί δεν μπορούμε να θεωρήσουμε πως είναι όλα εξαγοράσιμα».

Σχετικά άρθρα