Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ferrari ο αδελφός της βουλευτίνας Κατερίνας Μονογυιού

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ferrari ο αδελφός της βουλευτίνας Κατερίνας Μονογυιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ferrari, Αθήνα, Αττική, Βίντεο, Βούλα, Κατερίνα Μονογυιού, Νέα Δημοκρατία, Τροχαίο,

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στη Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια με έναν νεκρό.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, με τις πληροφορίες του newsit.gr να αναφέρουν πως ο νεκρός είναι ο οδηγός της Ferrari που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αρπάξει φωτιά, είναι ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ νεκρός είναι οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ η συνοδηγός, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτινάχθηκε από το παράθυρο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οδήγησε τη Ferrari πρώτη φορά σήμερα

Το «Πρώτο Θέμα» επιβεβαιώνει ότι ο νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης και σημειώνει ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η συντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του οδηγού το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πρώην παίκτης ριάλιτι

Πρώην παίκτης ριάλιτι στην τηλεόραση και αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της Ferrari που συγκρούστηκε σε δέντρο στη νησίδα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Βούλα, το βράδυ της Παρασκευής.

Πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να έχει αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο σήμερα, ώρες μόνο πριν το τροχαίο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι εικόνες μετά το δυστύχημα είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ενώ ανατριχιαστικά είναι τα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το αυτοκίνητο καίγεται.

Ο οδηγός της Ferrari είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτού της ΝΔ στις Κυκλάδες.

Ωστόσο, τον άτυχο άνδρα τον γνωρίζουν καλά και όσοι παρακολουθούσαν ριάλιτι.

Ο Τζώρτζης συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, The Wall το 2003.

Το παιχνίδι εκείνο με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν μια μίξη Survivor και Big Brother.

Σε αυτό ο Τζώρτζης είχε ζήσει μάλιστα έναν μεγάλο έρωτα με την Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Έκτοτε βέβαια, ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν είχε απασχολήσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.

Στις συγκλονιστικές, πραγματικά, εικόνες βλέπουμε πως η Ferrari έχει μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.

Σχετικά άρθρα