Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΟΕΔΗΝ: 2.500 υγειονομικοί είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

ΠΟΕΔΗΝ: 2.500 υγειονομικοί είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Νοσοκομεία, ΠΟΕΔΗΝ,

Tην ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας λόγω της Όμικρον, περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή 2.500 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα καθώς είναι θετικοί σε κορωνοϊό.

«Περιμένουν στοιβαγμένοι ασθενείς και πολίτες άλλοι να κάνουν το τεστ, άλλοι να εξετασθούν χωρίς μέτρα με κίνδυνο ο ένας να κολλήσει τον άλλον.

»Σουλατσάρουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων περιμένοντας τα αποτελέσματα διασπείροντας τον ιό εντός του νοσοκομείου», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σχετικά με τις εισαγωγές σε νοσοκομεία που εφημέρευαν την Τετάρτη η εικόνα σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο είναι η εξής:

Λαϊκό Νοσοκομείο: Από 22 εισαγωγές που γίνονταν σε προηγούμενες εφημέρευες χθες και έως το πρωί της Πέμπτης, εισήχθησαν 52 ασθενείς με κορωνοϊό.

Νοσοκομείο Νίκαιας: Εισήχθησαν περί τους 35 ασθενείς με κορωνοϊό, γέμισαν τα κρεβάτια και εστάλησαν ασθενείς σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Εισήχθησαν 41 ασθενείς με κορωνοϊό. Οι ΜΕΘ Covid δυναμικότητας 25 κλινών είναι γεμάτες και 10 ασθενείς με κορωνοϊό είναι διασωληνωμένοι σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Σχετικά άρθρα