Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγρίνιο: 35χρονος κόλλησε ενώ νοσηλευόταν και πέθανε

Αγρίνιο: 35χρονος κόλλησε ενώ νοσηλευόταν και πέθανε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσοκομείο Αγρινίου,

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Παντάνασσα του Δήμου Αγρινίου μετά τον θάνατο του 35χρονου Γιάννη Κομποτού, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγρινίου με σοβαρό υποκείμενο νόσημα, κόλλησε κορωνοϊό κατά τη νοσηλεία του και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο θάνατος του Γιάννη Κομποτού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Παντάνασσα, όπου διέμενε.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την 1η Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδινε τη δική του μάχη, όμως πριν από περίπου πέντε ημέρες νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιάννης Κομποτός εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορα επαγγέλματα και ήταν ανύπαντρος, ενώ δεν είχε παιδιά.

Αυτό που τονίζουν συγχωριανοί του σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το karvasaras.gr, είναι ότι επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό παιδί και όλοι στο χωριό είναι σοκαρισμένοι από αυτή την τραγική κατάληξη.

Σχετικά άρθρα