Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παθολόγος: Yπάρχει δηλητήριο στα εμβόλια – Όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν κώφωση

Παθολόγος: Yπάρχει δηλητήριο στα εμβόλια – Όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν κώφωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Θεωρίες Συνωμοσίας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσοκομειακοί Γιατροί,

Σοκάρει η αντιεμβολιαστική δράση γυναίκας παθολόγου. Ανεβάζει καθημερινά βίντεο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι δολοφόνοι όσοι εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κορωνοϊού!

Πρόκειται για παθολόγο με προϋπηρεσία μάλιστα σε δημόσιο νοσοκομείο, που ισχυρίζεται, επίσης, ότι όσοι φορούν μάσκα θα πάθουν κώφωση, ενώ στα εμβόλια του κορωνοϊού, υπάρχει χλωρίνη και δηλητήριο και όποιος το κάνει διαπράττει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σας απολύει επειδή δεν βάζετε χλωρίνη στο σώμα μας.

»Δηλητήριο, ακουαφόρτε.

»Nα το δηλώσει ο εργοδότης σας ότι δεν σας δίνει άδεια επειδή δεν έχετε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», ανέφερε.

Η παθολόγος που εργάστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και πλέον είναι ιδιώτης γιατρός στην Κρήτη, καλεί τους υγειονομικούς να μην υποκύψουν και να μην εμβολιαστούν με «τα φόλια» όπως αποκαλεί τα εμβόλια για τον Covid-19.

Επιπλέον, κατηγορεί και τους συναδέλφους της γιατρούς που εμβολιάστηκαν ότι κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και δεν αποκαλύπτουν τις παρενέργειες.

«Εγώ σταματάω το παιδί μου από το σχολείο»

Με ένα 20′ λεπτό βίντεο η συγκεκριμένη αντιεμβολιάστρια παθολόγος καλεί τους γονείς να μην κάνουν rapid tests στα παιδιά τους για να τα στείλουν στο σχολείο, λέγοντας, μάλιστα, να υπογράψουν μία συγκεκριμένη δήλωση, ότι αρνούνται να υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για να είναι καλυμμένοι.

Στο τέλος αναφέρει ότι έχει σκοπό να σταματήσει το παιδί της από το σχολείο επειδή δεν το δέχονται χωρίς rapid και ότι θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων…

Η σελίδα της παθολόγου στο Facebook έχει κατέβει λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων, ωστόσο συνεχίζει τη δράση της μέσω κλειστών ομάδων που αναδημοσιεύουν τις απόψεις της κατά των εμβολίων, της χρήσης μάσκας και των rapid test με live streaming.

Σχετικά άρθρα