Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «Αύρα» παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο στην Κηφισίας – Έριξε νερό σε ΙΧ και μοτοσικλέτες (βίντεο)

Η «Αύρα» παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο στην Κηφισίας – Έριξε νερό σε ΙΧ και μοτοσικλέτες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λεωφόρος Κηφισίας, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας,

«Άγιο είχε» οδηγός δικύκλου που περνούσε από την Κηφισίας, την ώρα των επεισοδίων με το νερό της «Αύρα» που έριξαν οι αστυνομικοί στους διαδηλωτές πυροσβέστες, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο οδηγός κινδύνεψε να πέσει από το μηχανάκι, λόγω του νερού που δέχθηκε.

Παραλίγο να είχαμε τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κατά την διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ της Αστυνομίας και των πυροσβεστών που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Ευτυχώς ο αναβάτης του δικύκλου, αντιλήφθηκε τι γινόταν και κατάλαβε τι ερχόταν και έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην χάσει την ισορροπία του.

Η «Αύρα» όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν έβρεξε μόνο τους πυροσβέστες που ήταν στο κλειστό ρεύμα καθόδου, αλλά και τα οχήματα που ήταν στο ανοιχτό ρεύμα ανόδου.

Νερό από την «Αύρα» έπεφτε και στο ρεύμα της ανόδου που ήταν ανοιχτό και τα οχήματα κυκλοφορούσαν κανονικά.

Σχετικά άρθρα