Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια με χημικά στην Κηφισίας μεταξύ πυροσβεστών και Αστυνομίας

Επεισόδια με χημικά στην Κηφισίας μεταξύ πυροσβεστών και Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λεωφόρος Κηφισίας, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας,

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεωφόρο Κηφισίας με χημικά ανάμεσα σε Πυροσβέστες και Αστυνομία.

Νωρίτερα, η κάθοδος της Κηφισίας στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας έκλεισε, καθώς συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούασαν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.

Επρόκειτο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Οι ένστολοι ζητούν την άμεση ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό με αύξηση της οργανικής δύναμης πάνω από 4.000 οργανικές θέσεις και αντίστοιχο αριθμό προσλήψεων καθώς και βελτίωση των συνθήκων εργασίας.

Οι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάλειψη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Χιλιάδες Πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα έστειλαν ηχηρό μήνυμα, ζητώντας από τον «εξαφανισμένο» Χρήστο Στυλιανίδη να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού αλλά και τη μονιμοποίησή τους.

Εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης διεκόπη αρκετές φορές η κυκλοφορία των οχημάτων, και η ένταση ξέσπασε όταν η Aστυνομία προσπάθησε να «σπάσει» τη διαμαρτυρία.

Μάλιστα έκαναν χρήση χημικών εναντίον των πυροσβεστών.

Σχετικά άρθρα