Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λακωνία

Δύο αδέλφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λακωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λακωνία, Πελοπόννησος, Τροχαίο,

Θρηνεί η κοινότητα των Μολάων, στη Λακωνία, τον θάνατο δύο αδελφών, 33 και 36 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Tην Τρίτη σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο στην Ε. Ο. Μολάων – Βλαχιώτη στο ύψος της διασταύρωσης Μακρυνάρας, και σε αυτό ενεπλάκησαν οχήματα, ένα λευκό ΙΧ κι ένα φορτηγό.

Συγκεκριμένα, μετά τη διασταύρωση της Μακρυνάρας, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια που επέβαιναν στο ΙΧ να βρουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το notospress.gr, πρόκειται για τους Νίκο και Πάνο Παυλάκο από τους Μολάους. Μάλιστα το ένα από τα αδέλφια είχε δώσει μάχη και με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρεται ότι:

«Χθες (2.11.2021) το απόγευμα, στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τάραψας – Μονεμβάσιας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός και επέβαινε 33χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού και του 33χρονου συνεπιβάτη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα».

Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του notospress.gr, γράφει ότι στην ίδια περιοχή και την ίδια μέρα σημειώθηκαν και άλλα τροχαία.

«Μέχρι να (και αν) αποφανθεί η Τροχαία για όσα ακούγονται, οι υποθέσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο είναι διάφορες.

Ολισθηρότητα λόγω βροχής, λάδια στο δρόμο, απώλεια ελέγχου, κ.λ.π.

Όπως αναφέρουν πολίτες από τους Μολάους κάποτε θα πρέπει να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο της περιοχής ώστε να αποφεύγονται τα τροχαία. Όταν και όσο αυτά οφείλονται στην κατάσταση των δρόμων και όχι στον παράγοντα οδηγός ή όχημα», γράφει συγκεκριμένα.

Σχετικά άρθρα