Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα – Προπηλακίστηκε

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχθηκε επίθεση σε ταβέρνα – Προπηλακίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εστιατόρια / Εστίαση, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Θεσσαλία, Καλαμπάκα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Τρίκαλα,

Θύμα επίθεσης μέσα σε μία ταβέρνα έπεσε, σύμφωνα με καταγγελία του, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το βράδυ του Σαββάτου μόνο και μόνο γιατί ζητήθηκε να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμούς των πελατών.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ότι βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του.

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας άλλος συνάδελφος όχι εγώ, τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, «μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν.

»Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν».

Όπως είπε ο πνευμονολόγος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έδιωξαν βιαίως όλους τους συναδέλφους του, ενώ τον ίδιο τον πέταξαν κάτω και σκίστηκε το πουκάμισό του.

«Είπαν ότι δε μας φοβούνται επειδή βγαίνουμε στα κανάλια», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος στην ΕΡΤ.

Ο καθηγητής σημείωσε πως βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του.

Σχετικά άρθρα