Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρίκαλα: 16χρονη μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε μια εβδομάδα

Τρίκαλα: 16χρονη μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε μια εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλία, Τρίκαλα,

Αγωγή στους γιατρούς έκανε η οικογένεια της 16χρονης που έφυγε από τη ζωή μετά από ιατρικό λάθος στα Τρίκαλα όπως καταγγέλλουν και διεκδικεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Καραμπασιάδης ανέφερε ότι έχει ασκηθεί δίωξη ενάντια στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων καθώς επρόκειτο για ένα νεαρό κορίτσι, χωρίς κάποιο προηγούμενο θέμα υγείας ή υποκείμενο νόσημα και «εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα μετά από 7 ημέρες στο νοσοκομείο Τρκάλων απεβίωσε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το περισταστικό έγινε το 2019 και οι γονείς καταγγέλουν ότι το νοσοκομείο έδειξε πλήρη αδιαφορία καθώς επί μια εβδομάδα της χορηγούνταν μόνο ορός και μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν έγιναν παρά μόνο οι υποτυπώδεις εξετάσεις όπως οι αιματολογικές.

Ο Άρης Καραμπασιάδης τονίζει ότι «μιλάμε για ένα περιστατικό ιατρικής αμέλειας καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την επίσημη αιτία θανάτου του κοριτσιού».

Οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων υποστηρίζουν ότι η κοπέλα «έφυγε» από κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα, ωστόσο από την έρευνα που έχει γίνει υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η καρδιά δεν ήταν η αιτία αλλά το αιτιατό όπως μετέδωσε το Mega.

Όλα αυτά συνέβησαν σε μια εποχή, όταν και υπήρχε έξαρση της ίωσης Η1Ν1 και οι γονείς είναι εξοργισμένοι καθώς η κόρη τους δεν είχε καν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του Η1Ν1.

Οι γονείς δεν έχουν μηνύσεις κάποιον συγκεκριμένο γιατρό, παρά μόνο αποζητούν την ηθική δικαίωση στη μνήμη του παιδιού τους και η αγωγή έχει ασκηθεί απέναντι στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σχετικά άρθρα