Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πύρινη κόλαση με εκρήξεις στα Πατήσια – Απορριματοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες

Πύρινη κόλαση με εκρήξεις στα Πατήσια – Απορριματοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απορριματοφόρο, Αττική, Βίντεο, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Πατήσια, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτιά,

Με τουλάχιστον είκοσι εκκωφαντικές εκρήξεις επί μια ώρα και φλόγες να υψώνονται ως τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, ξύπνησαν κάτοικοι στα Πατήσια επί της οδού Καραμανλάκη. Έντεκα Ι.Χ αυτοκίνητα κάηκαν όταν απορριματοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι του απορριμματοφόρου, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 18 άντρες και έξι οχήματα.

Πολλές υλικές ζημιές προκλήθηκαν ωστόσο στη γειτονιά.

Πώς πήρε φωτιά;

Διαρροή καυσίμου από το απορριματοφόρο, ή εύφλεκτο υλικό που υπήρχε στους κάδους την ώρα της αποκομιδής ερευνώνται ως αιτία της καταστροφής.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, κάλεσαν άμεσα την ασφαλιστική εταιρεία και όπως ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες των 11 οχημάτων θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από το νόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δήμου Αθηναίων το πλήρωμα του οχήματος έδρασε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή μετά τις απανωτές εκρήξεις στα Πατήσια, μετάδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, τονίζοντας ότι 11 αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Δείτε ρεπορτάζ του Open:

Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από τον νόμο, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ σε απορριμματοφόρο και επεκτάθηκε καίγοντας 11 αυτοκίνητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

«Το βράδυ του Σαββάτου απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιούσε την τακτική αποκομιδή στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, για άγνωστους μέχρι αυτή την ώρα λόγους πήρε φωτιά.

»Το πλήρωμα του οχήματος έδρασε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφενός για να κατασβέσει τις φλόγες στο απορριμματοφόρο αφενός προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση τους στα σταθμευμένα οχήματα.

»Παρά την γρήγορη ανταπόκριση της Πυροσβεστικής -έφτασαν διαδοχικά δύο πυροσβεστικά οχήματα- από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα, στο στενό δρόμο της Καραμανλάκη.

»Δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζόμενου στην καθαριότητα ή άλλου πολίτη.

»Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, κάλεσαν άμεσα την ασφαλιστική εταιρεία η οποία κατέγραψε και τις ζημιές.

«Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από τον νόμο».

Σχετικά άρθρα