Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «γονέας-τσολιάς» μοίρασε εγκεφαλικά: «Είμαι ΝεοΔημοκράτης, ψηφίζω Μητσοτάκη» (βίντεο)

Ο «γονέας-τσολιάς» μοίρασε εγκεφαλικά: «Είμαι ΝεοΔημοκράτης, ψηφίζω Μητσοτάκη» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηλεία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πύργος,

Μοίρασε «εγκεφαλικά» ο γονέας αρνητής από τον Πύργο, που εμφανίστηκε ντυμένος «τσολιάς» στα δικαστήρια, όταν δήλωσε ότι είναι ΝεοΔημοκράτης και ψήφισε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μαγκότσος μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» με το Νίκο Μάνεση στην τηλεόραση του Alpha, εξήγησε τους λόγους της «διαμάχης» που υπάρχει υποστηρίζοντας πως σε προηγούμενο δικαστήριο, τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από άλλη μήνυση του διευθυντή του σχολείου που πηγαίνει η κόρη του, η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να του χορηγούνται μάσκες τύπου FFP2 για να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο.

Σύμφωνα με το Ηλεία Live, η κουβέντα ήλθε από τον κ. Μάνεση και σε πολιτικό επίπεδο, όπου ρώτησε τον κ. Μαγκότσο εάν είναι οπαδός του Σώρρα και αν γνωρίζει τους «αυτόχθονες ιθαγενείς».

Ο «τσολιάς» δήλωσε ψηφοφόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντησή του μοίρασε εγκεφαλικά.

«Την Παρασκευή ο διευθυντής του σχολείου αρνήθηκε να δώσει τέτοια μάσκα στο παιδί μου» υποστήριξε ο κ. Μαγκότσος και ο παρουσιαστής με τους συνεργάτες του αναρωτήθηκαν γιατί δεν τις αγοράζει ο ίδιος με τον κ. Μαγκότσο να υποστηρίζει πως το εισόδημά του βασίζεται μόνο στο ΚΕΑ.

Ο «τσολιάς» ανέφερε διάφορα επιχειρήματα για το θέμα των μασκών λέγοντας πως οι απλές ιατρικές και οι υφασμάτινες δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό, δήλωσε πως δεν είναι αρνητής του κορωνοϊού και πως υπάρχει, ενώ για το εμβόλιο είπε πως θα το κάνει όταν αυτό λάβει την τελική έγκριση στην Ευρώπη.

Στην συζήτηση έβαλε ο δημοσιογράφος και την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά Ματίνα Παγώνη που αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κ. Μαγκότσου.

Απίστευτα περιστατικά:

Σχετικά άρθρα