Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ

Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγώνες Αυτοκινήτου, Αχαΐα, Πάτρα,

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ, στην Πάτρα, χθες Κυριακή, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ιωάννη Μπάκο.

Ο ίδιος, μιλώντας στο «Live News» εξήγησε πως ο μικρός Φώτης βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, σταθεροποιημένος, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ αύριο εκτός απροόπτου θα γίνει μια προσπάθεια ελέγχου του νευρολογικού του προφίλ του παιδιού.

«Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στην ομάδα της ΜΕΘ Παίδων, αφενός γιατί το παιδί δείχνει σταθερό το τελευταίο 24ωρο και αφετέρου γιατί η ομάδα -υπό τον κ. Ηλιάδη- είναι εξαιρετική και έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά περιστατικά», επεσήμανε ο κ. Μπάκος.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε άνθρωποι που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη και συγκεκριμένα τα τέσσερα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Σχετικά άρθρα