Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Κατά Μητσοτάκη οι διαδηλωτές (βίντεο)

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Κατά Μητσοτάκη οι διαδηλωτές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Επεισόδια ξέσπασαν μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Στη «μάχη» μπήκε και η αύρα ρίψεως νερού της ΕΛΑΣ. Χιλιάδες διαδηλωτές πήραν θέση μπροστά από τον φραγμό που είχαν στήσει οι Αστυνομικές δυνάμεις.

Μερίδα διαδηλωτών άναψε πυρσούς και φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και των δημοσιογράφων.

Έκαψαν λογαριασμούς ρεύματος

Ομάδα εκπαιδευτικών που έφτασε πρώτη μπροστά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του Βελλιδείου έκαψε λογαριασμούς ρεύματος και τις σημαίες της ΕΕ και των ΗΠΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ακρίβεια.

Οι εκπαιδευτικοί παρά την παρουσία της αύρας σε απόσταση αναπνοής έβαλαν φωτιά τονίζοντας ότι ΕΕ και ΗΠΑ είναι υπαίτιες για την περιβαλλοντική καταστροφή ενώ για τις αυξήσεις στο ρεύμα θεωρούν υπεύθυνη την κυβέρνηση φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού.

Εκτεταμένα επεισόδιο

Έγινε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, κινητοποιήθηκε η αύρα της ΕΛΑΣ, η οποία πραγματοποίησε ρίψεις νερού, προκειμένου να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιτέθηκαν στον αστυνομικό φραγμό με πέτρες φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Ορισμένοι πέταξαν πυροτεχνήματα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σχετικά άρθρα