Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρία κρουαζιερόπλοια με 2500 τουρίστες τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Τρία κρουαζιερόπλοια με 2500 τουρίστες τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κρουαζιερόπλοιο, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ),

Τρία κρουαζιερόπλοια με 2.500 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς, Βρετανούς και Αυστραλούς, φτάνουν τις επόμενες ημέρες στο λιμάνι και ενισχύουν την κίνηση της αγοράς, αλλά και το τουριστικό προφίλ της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΛΘ, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί, αναμένεται η άφιξη από την Καβάλα του VOYAGER, που μεταφέρει 489 επιβάτες, κυρίως Βρετανούς και Αυστραλούς κι έχει πλήρωμα 224 ατόμων. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό το Βόλο.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί, αναμένεται η άφιξη του RYNDAM, το οποίο προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη. Το πλοίο, που θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 3 το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό το Κουσάντασι, μεταφέρει 1210 Αμερικανούς επιβάτες και έχει 567 άτομα για πλήρωμα.

Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί, καταπλέει προερχόμενο από το Βόλο το PRINCEDAM, με 800 επιβάτες κυρίως Αμερικανούς και 480 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό την Καβάλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν εκτός από περιήγηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τους 2500 τουρίστες έχουν προγραμματιστεί και εκδρομικές εξορμήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα