Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζητάνε πλαστά θετικά τεστ έναντι αμοιβής για να πάρουν πιστοποιητικό νόησης και να μην εμβολιαστούν

Ζητάνε πλαστά θετικά τεστ έναντι αμοιβής για να πάρουν πιστοποιητικό νόησης και να μην εμβολιαστούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Σοβαρές καταγγελίες έκανε η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Κατήγγειλε την ύπαρξη πιέσεων σε γιατρούς και υγειονομικούς υπαλλήλους για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών νόσησης κορωνοϊού ή εμβολιασμού:

«Υπάρχει πίεση σε γιατρούς και υγειονομικούς για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και πλαστά θετικά τεστ για να αποφύγει κάποιος τον εμβολιασμό».

«Τα κέντρα διενεργούν τα τεστ κορωνοϊού και καταγράφουν στο μητρώο covid το αποτέλεσμα, άρα ο ενδιαφερόμενος έχει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

»Υπάρχουν πολίτες που πιέζουν γιατρούς, κέντρα για ψευδές θετικό rapid test έναντι αμοιβής», ανέφερε η κα Μαστοράκου σε συνέχεια του σκανδάλου με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στον Παλαμά Καρδίτσας.

Η κ. Άννα Μαστοράκου ανέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίες από γιατρούς για αυτά τα περιστατικά.

Αναφορικά με το χρηματικό αντίτιμο, ανέφερε ότι αυτό είναι μεταξύ 100 και 200 ευρώ για την έκδοση ψευδούς θετικού τεστ, ώστε να εκδοθεί το πιστοποιητικό νόσησης και να αποφευχθεί ο εμβολιασμός για έξι μήνες.

«Υπάρχουν καταγγελίες στην Καβάλα, την Πάτρα και σε πάρα πολλές περιοχές, Χαλκίδα, Δράμα. Έχει ξεκινήσει έρευνα.

»Υπάρχουν αναφορές που μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

»Υπάρχουν και αναφορές ότι αντιεμβολιαστές έχουν παρεισφρήσει σε γραμμές εμβολιαστικών κέντρων» ανέφερε η κα Μαστοράκου.

Σχετικά άρθρα