Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφιάλτης οι αντιεμβολιαστές για την Αστυνομία – Ανησυχούν για μεγάλη διαδήλωση στη ΔΕΘ

Εφιάλτης οι αντιεμβολιαστές για την Αστυνομία – Ανησυχούν για μεγάλη διαδήλωση στη ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Εμβόλιο, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία,

Πυρετώδεις οι διεργασίες στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει της ΔΕΘ, στην οποία θα παραστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, το μεγαλύτερο άγχος των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ είναι οι αρνητές του εμβολιασμού, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι οργανώνουν μεγάλες συγκεντρώσεις, εκτός από αυτές που ήδη έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα.

Η Αστυνομία προβλέπεται να δημιουργήσει ένα «τοίχος προστασίας» με 5.500 αστυνομικούς οι οποίοι θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ σε πλήρη διάταξη θα είναι και δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση» και θα πραγματοποιούν συστηματικές περιπολίες.

Ταυτόχρονα, η σύγχρονη τεχνολογία θα συμμετέχει και αυτή σε αυτό το «τοίχος προστασίας» με ελικόπτερα, drones και παρατηρητές σε ταράτσες, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media.

Σχετικά άρθρα