Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεφαλονιά: Οι επαγγελματίες καταγγέλουν τις απευθείας αναθέσεις με αφορμή τον σεισμό

Κεφαλονιά: Οι επαγγελματίες καταγγέλουν τις απευθείας αναθέσεις με αφορμή τον σεισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Κεφαλονιά, ΚΤΕΛ (Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων), Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Σεισμός,

Με έντονο ύφος οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κεφαλονιάς καταγγέλουν με έγγραφό τους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την τακτική των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την επείγουσα ανάγκη για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς των κατοίκων.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

Aργοστόλι 18/02/2014

Προς Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Τμήμα Οικονομικής Υπηρεσίας

Αίτηση- Αναφορά

Σας Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για ποιο λόγο δεν ακολουθήσατε τη νομότυπη διαδικασία μίσθωσης λεωφορείων με πρόσκληση και κατάθεση προσφορών, αλλά μισθώσατε με απευθείας ανάθεση λεωφορεία της ΚΤΕΛ Α.Ε με την υπ’ αριθμ 12227/2904 6/02/2014 απόφασή σας που αφορά τις αναγκες των κατοίκων του νησιού ( λόγω σεισμού) και ειδικά των κατοίκων της Παλλικής (μεταφορά προσώπων ,κουβερτών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης), αγνοώντας τους υπόλοιπους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς.

Εάν κρίνετε εσείς ως υπηρεσία ότι έγινε λόγω έκτακτης ανάγκης, γιατί δεν ακολουθήσατε την νόμιμη διαδικασία τις επόμενες μέρες όπως άλλωστε προβήκατε μεταγενέστερα και με τα ταξί όπου και επωφελήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο 16,00 ευρώ την ώρα!!!

Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ανάγκες στο νησί έχουν όλοι οι επαγγελματίες ειδικά αυτοί που απασχολουνται μόνο εποχιακά και όχι ολοχρονικά και εσείς αντί να τους υποστηρίξετε για άλλη μια φορά συνεργάζεστε αποκλειστικά με το ΚΤΕΛ Α.Ε.

Η Περιφέρεια δεν ανήκει προσωπικα σε κανέναν και γι ‘αυτό όσοι Αιρετοί και υπάλληλοι ασχολούνται με τη διαδικασία της δημόσιας δαπάνης πρέπει να τηρούν και να ακολουθούν τις νομότυπες διαδικασίες ως ο Νόμος ορίζει ,έχοντας υπόψη ότι όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα!!!

Περιμένουμε άμεσα την απάντησή σας – ενέργειες σας λόγω έννομου συμφέροντος και επιφυλασσόμαστε για τα δικαιώματά μας.

Με εκτίμηση

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΜΙΝΕΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

AGELOS TRAVEL(AΝΔΡΕΑΤΟΣ Γ-ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ ΣΤΕΦ.)

Κοινοποίηση:

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς

Σχετικά άρθρα