Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόνο καθήμενοι στα κλαμπ και μπαρ από την Πέμπτη

Μόνο καθήμενοι στα κλαμπ και μπαρ από την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εστιατόρια / Εστίαση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Μόνο για καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας που έχει οριστεί από το υπουργείο Ανάπτυξης θα λειτουργούν όλοι οι χώροι της εστίασης, τα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ από σήμερα Πέμπτη.

Στις επιχειρήσεις οι οποίες θα ελέγχονται και θα διαπιστώνονται παραβάσεις θα επιβάλλεται η ποινή της προσωρινής αναστολής δραστηριότητας από την πρώτη παράβαση και την αμέσως επόμενη ημέρα.

Κάθε παραβίαση που αφορά στα μέτρα δημόσιας υγείας -όπως η μη τήρηση του όρου της απαγόρευσης ορθίων καθώς και του ανώτατου ορίου αριθμού πελατών ανά κατάστημα- θα επιφέρει κύρωση:

Για μεν τα καταστήματα κάτω των 200 τετραγωνικών μέτρων πρόστιμο 2.000 ευρώ και άμεση σφράγιση -από την επόμενη ημέρα της παράβασης- για 7 ημέρες.

Για δε τα καταστήματα άνω των 200 τετραγωνικών πρόστιμο 5.000 ευρώ και άμεση σφράγιση -από την επόμενη ημέρα της παράβασης- για 7 ημέρες.

Σε περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο θα είναι ενιαίο στις 10.000 ευρώ και η σφράγιση θα ξεκινά την επόμενη ημέρα και για 15 ημέρες, ενώ σε τυχόν τρίτη παράβαση θα αφαιρείται η άδεια.

Σχετικά άρθρα