Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα που έκλεβε ράγες του ΟΣΕ

Η αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα που έκλεβε ράγες του ΟΣΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άργος, Αστυνομία, ΟΣΕ - Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος,

Σε γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας στο Άργος, εξαρθρώθηκε κύκλωμα κακοποιών που είχαν ρημάξει τα σπίτια της περιοχής και επιπλέον έκλεβαν και ράγες από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 257 άτομα, προσήχθησαν συνολικά 41 άτομα, από τα οποία 36 ήταν ημεδαποί και 5 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 7 άτομα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

Δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε.
Δύο ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο υποθέσεις κλοπών σε οικίες, στο Άργος Αργολίδας, καθώς και μία υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής. Για τις υποθέσεις των κλοπών σχηματίστηκαν δικογραφίες, σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και ενός ημεδαπού ΡΟΜΑ αντίστοιχα, ενώ για την υπόθεση της απάτης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού και μίας αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά ενενήντα δύο παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση Υγειονομικής Διάταξης και μία παράβαση της Νομοθεσίας «Περί προστασίας Περιβάλλοντος», ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σιδηροδρομικών γραμμών, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε..

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Σχετικά άρθρα