Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ΔΕΝ διέγραψε καμία ψυχολόγο της Καρολάιν – Γιατί;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ΔΕΝ διέγραψε καμία ψυχολόγο της Καρολάιν – Γιατί;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Ελευθεροτεκτονισμός, Καρολάιν Κράουτς, Μεγάλη Στοά της Ελλάδος,

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος (Αχαρνών) ΔΕΝ έχει μέλη γυναίκες, οπότε είναι αδύνατο να διέγραψε την Ελένη Μυλωνοπούλου. Η εγχώρια δημοσιογραφική προχειρότητα και ανοησία αγνοεί ότι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος δεν δέχεται γυναίκες για μέλη της και εμφανίζει μία συλλογικότητα, που παρουσιάζεται σαν κάποια «μεγάλη στοά», ως τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.

Η φερόμενη «μεγάλη στοά», που διέγραψε τη φερόμενη ψυχολόγο της δολοφονημένης στα Γλυκά Νερά Καρολάιν, δεν είναι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.

Είναι μία «άτακτη» ομάδα, σύμφωνα με την ελευθεροτεκτονική ορολογία, δίχως «κανονικότητα».

H Ελένη Μυλωνοπούλου διαγράφηκε από μία συλλογικότητα υπό τον διακριτικό τίτλο «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών».

Αυτή η συλλογικότητα, της οποίας τα μέλη δεν αναγνωρίζονται ως ελευθεροτέκτονες από τους κανονικούς ελευθεροτέκτονες της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, παρουσιάζεται από ορισμένες ιστοσελίδες ως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος που εδρεύει στην οδό Αχαρνών και μάλιστα σε δημοσιεύματα χρησιμοποιούνται και φωτογραφίες από εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της Αχαρνών.

Τέτοιο μπάχαλο και ανοησία μόνο στην Ελλάδα του ανίδεου διαδικτύου.

Η ενημέρωση του ελληνικού λαού εξαρτάται από τα πληκτρολόγια βλακών.

Όποιος νομίζει ότι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος έχει μέλη γυναίκες, ας μπει στην ιστοσελίδα της να διαπιστώσει ότι ΔΕΝ υπάρχουν γυναίκες μέλη: grandlodge.gr

Στη συνέχεια παραθέτουμε την ανακοίνωση διαγραφής της Ελένης Μυλωνοπούλου από την «άτακτη» συλλογικότητα «Ανδρών & Γυναικών»:

Σχετικά άρθρα