Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Δεν Πληρώνω ξεσήκωσε τη Φθιώτιδα ενάντια στα διόδια

Το Δεν Πληρώνω ξεσήκωσε τη Φθιώτιδα ενάντια στα διόδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεν Πληρώνω, Διόδια, Φθιώτιδα,

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κινητοποίηση ενάντια στα διόδια στη Φθιώτιδα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω:

Το ένα μετά το άλλο τα δημοτικά συμβούλια, σύλλογοι επαγγελματιών, συνδικάτα, πολιτικές συλλογικότητες κλπ παίρνουν αποφάσεις για την συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο τη Δευτέρα στις 29/9/14, στις 12 το μεσημέρι στα διόδια της Αγίας Τριάδας και στην παλλαϊκή συγκέντρωση που θα ακολουθήσει στις 2 μμ στη Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις κινητοποιήσεις παίζει το Κίνημα Δεν Πληρώνω με την πολύχρονη παρουσία του στη πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στα διόδια.

Κομβική ήταν η μεγάλη συγκέντρωση που έκανε το Κίνημα δεν Πληρώνω Φθιώτιδας στο Μώλο, όπου μπήκαν και οι βάσεις για την μεγάλη δράση της Δευτέρας.

Το Κίνημα μας παλεύει να μην γίνει αυτή η κινητοποίηση ένα μόνο πυροτέχνημα προς δόξα των “επισήμων” και εκτόνωση των πολιτών, όπως έχει γίνει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μαζική και δυναμική την συμμετοχή όλων των πολιτών στο άνοιγμα των διοδίων της Αγίας Τριάδας.

Πολύτιμη υπήρξε και η συνεισφορά των τοπικών ΜΜΕ με προεξάρχοντα του ρόλου του Καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω παλεύει στη Φθιώτιδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα για Ελεύθερους, χωρίς διόδια, δρόμους για όλο το λαό.

Αγώνας μέχρι την νίκη!

Σχετικά άρθρα