Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής

Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΜΑΚ, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Υποχρεωτικός καθίσταται ο εμβολιασμός στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Δ. Κολoκούρης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ανδρών που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κοινοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου «28550 Φ 215.2» έγγραφο.

Στο έγγραφο επισημαίνεται ότι «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ’ αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό».

Με το ίδιο έγγραφο καλούνται τα στελέχη των ΕΜΑΚ που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το επιθυμούν, να το πράξουν ως τις 11 Ιουνίου με την ειδοποίηση ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αντικατασταθούν από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που θα έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους.

Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ, να ενημερώσουν ως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο, ποια στελέχη τους έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.

Σχετικά άρθρα