Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη λένε οι ιατροδικαστές

Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη λένε οι ιατροδικαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Καλλιόπη Ζαφειρίου, Νεκροταφείο, Νεκροφάνεια, Περαία,

Τέλος έβαλαν στο θρίλερ με τη 49χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία σύμφωνα με καταγγελίες θάφτηκε ζωντανή τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Η ομάδα των ιατροδικαστών που εκπόνησαν τη νεκροψία (ένας από το Διαβαλκανικό, ένας από την οικογένεια του θύματος και ο επικεφαλής Ματθαίος Τσούγκας) απέκλεισαν ομόφωνα το ενδεχόμενο να μην είχε πεθάνει η γυναίκα πριν ταφεί, αποκλείοντας την περίπτωση της νεκροφάνειας.

Η ώρα του θανάτου της 49χρονης είναι αυτή που δόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλευόταν, και εκείνη δεν ξύπνησε από τον τάφο.

Ο θάνατος της 49χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε με κλινική εξέταση και επιβεβαιώθηκε από το ηλεκτροκαρδιογράφημα.

«Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ως άνω ασθενούς» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ανάλογη είναι η θέση και του ΕΚΑΒ, το οποίο ως αιτία θανάτου αναφέρει τον καρκίνο του ύπατος με χρόνο θανάτου στις 5:20 το πρωί.

«Η γυναίκα ήταν νεκρή» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν η 49χρονη και όπως τονίζεται οι εξετάσεις που διεξήχθησαν έδειξαν το θάνατο της γυναίκας.

Η ανακοίνωση της κλινικής:

«Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς.»

Η άτυχη γυναίκα, που έπασχε από καρκίνο στο πάνγκρεας, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης, βρισκόταν σε κώμα και διαγνώστηκε ο θάνατός της από τους θεράποντες ιατρούς.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό της και τέλεσαν την κηδεία της σήμερα στις 18.30 στο νεκροταφείο της Περαίας.

Μετά την κηδεία όμως, δύο ανήλικοι, που ήταν σε διπλανό τάφο για συγγενή του, και ο νεκροθάφτης άκουσαν χτυπήματα και τις απεγνωσμένες κραυγές της γυναίκας που ζητούσε βοήθεια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε η διαδικασία εκταφής. Ήταν όμως αργά.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να βρέθηκε σε μία θέση αγωνίας, με ορθάνοιχτα τα μάτια και τα χέρια της να μαρτυρούν μία προσπάθεια να σωθεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, φαίνεται ότι συνήλθε από το κώμα αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο κλειστό φέρετρο.

Για τη μακάβρια υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και η αστυνομία έχει αναλάβει την προανάκριση.

Σχετικά άρθρα