ΤζιχαντιστέςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Self test: Διάθεση μόνο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έως την Τετάρτη 12/5

Self test: Διάθεση μόνο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έως την Τετάρτη 12/5
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθηγητές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαθητές, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Σχολεία, Φαρμακεία,

Από τη Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου τα self test θα χορηγούνται από τα φαρμακεία μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζομένους σε σχολεία που κάνουν πρεμιέρα με την έναρξη της νέας εβδομάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι από το διάστημα αυτό θα γίνεται δωρεάν διάθεση δύο self tests μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν δύο self tests από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από το απόγευμα στις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Π.Φ.Σ. απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν self tests όπως προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν.

Σχετικά άρθρα