Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός 23χρονος στρατιώτης σε μονάδα της Λήμνου

Νεκρός 23χρονος στρατιώτης σε μονάδα της Λήμνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Ελληνικά Νησιά, Ελληνικός Στρατός, Λήμνος, Νησιά Αιγαίου, Στρατιωτική Θητεία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Έρευνα έχει ξεκινήσει για τα αίτια του θανάτου ενός 23χρονου στρατιώτη που υπηρετούσε τη θητεία του σε μονάδα της Λήμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο στρατιώτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στον θάλαμο κατά τη διάρκεια της έγερσης για την ανάληψη υπηρεσίας.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος παρουσιάστηκε με τη Β’ ΕΣΣΟ του 2021 και παρά τις προσπάθειες του γιατρού της μονάδας για ανάνηψη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, o Στρατιώτης Μ.Γ., 2021 Β΄ ΕΣΣΟ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λήμνου, 23 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας.

»Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως».

Σχετικά άρθρα