Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούγιας για Λιγνάδη: Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο

Κούγιας για Λιγνάδη: Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Για βρώμικο στήσιμο και για αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

«Με το περιεχόμενο δικογραφίας που έχω στα χέρια μου, γιατί η ανακρίτρια δεν μας δίνει αντίγραφα της δικογραφίας, δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία για τόσο σοβαρή κατηγορία.

»Δεν έχω δει τόσες παραλείψεις από εισαγγελείς και από την κυρία ανακριτή όσον αφορά τη διενέργεια του ανακριτικού έργου» ανέφερε συγκεκριμένα ο συνήγορος του σκηνοθέτη προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά έκανε αίτηση εξαίρεσης και αναφορά σε ανακριτή και εισαγγελέα.

«Είδα ένα περίεργο πρόσωπο να μπαίνει μέσα, στο γραφείο της ανακρίτριας στήθηκα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας και παρακολουθούσα και άκουγα τι γινόταν μέσα στο γραφείο.

»Αυτό που άκουγα είναι πώς να αλλάξουν την κατηγορία, πώς να αλλάξουν την ημέρα και τον τόπο» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα που αφορά στην τρίτη καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας βρίσκεται νέα μαρτυρία ενός 25χρονου που, επίσης, δηλώνει θύμα του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

Σχετικά άρθρα