Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα διαμελίστηκε από διερχόμενο ΙΧ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα διαμελίστηκε από διερχόμενο ΙΧ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Τροχαίο,

Ένα τραγικό περιστατικό με θύμα μια 42χρονη γυναίκα συγκλονίζει από τα ξημερώματα τη Θεσσαλονίκη.

Συνέβη στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος του Αγίου Παύλου, γύρω στις 5:30 το πρωί. Η γυναίκα διέσχιζε το δρόμο για να πάει στη δουλειά της όταν μία μαύρη Μερσεντές που οδηγούσε κατ’ εκτίμηση ένας 59χρονος, παρέσυρε και διαμέλισε την άτυχη 42χρονη, όπως αναφέρει το ThessToday.

Την γυναίκα είχε αφήσει λίγο νωρίτερα ο σύζυγος της στο σημείο για να πάει στο εργοστάσιο που δούλευε. Ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το καθημερινό δρομολόγιο που ακολουθούσαν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η γυναίκα είχε ραντεβού με συνάδελφο της, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν πολλοί εργάτες δίνοντας ραντεβού στην Περιφεριακή Οδό, για να πάνε μαζί στη δουλειά ή αν το εργοστάσιο ήταν κοντά στην περιοχή.

Ο σύζυγος της άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό, επικοινώνησε με το εργοστάσιο αλλά ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει, επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε πληροφορίες από τους τροχονόμους, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη εικόνα. Έδωσε την περιγραφή της γυναίκας του και από τα ρούχα της οι αστυνομικοί κατέληξαν στην αναγνώριση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το σώμα της άτυχης γυναίκας πρέπει να παρασύρθηκε κι από άλλα οχήματα.

Ο οδηγός του Ι.Χ μεταφέρθηκε για τοξικολογικές εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα