Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στα σόσιαλ μίντια: Εγκεφαλικά νεκρός ο 23χρονος που χτύπησε ο οδηγός της Ντόρας (βίντεο)

Οργή στα σόσιαλ μίντια: Εγκεφαλικά νεκρός ο 23χρονος που χτύπησε ο οδηγός της Ντόρας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Ντόρα Μπακογιάννη, Τροχαίο,

Δυσμενή σχόλια στα social media έχει προκαλέσει η καθυστερημένη ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook σχετικά με το τροχαίο στο ύψος της εισόδου της Βουλής στο οποίο ενεπλάκη ο οδηγός της βουλευτού με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ασφάλειας της.

Kαι αυτό γιατί όπως λένε η κυρία Μπακογιάννη έκανε με καθυστέρηση δύο ημερών σχετική ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρει ότι επρόκειτο για το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της.

«Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου», δηλώνει η βουλευτής η οποία διαβεβαίωσε τους γονείς του άτυχου νέου ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Οι χρήστες των σόσιαλ μίντια σχολιάζουν ότι η ανάρτηση της κυρίας Μπακογιάννη έρχεται με δύο μέρες καθυστέρηση από την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του 23χρονου Ιάσωνα από υπηρεσιακό όχημα που έβγαινε από την Βουλή και αφού «πίεζαν» οι χρήστες του διαδίκτυου δύο 24ωρα για ανάληψη ευθύνης.

Επίσης σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη λέει πως το υπηρεσιακό όχημα της ασφαλείας της «ενεπλάκη» σε τροχαίο δυστύχημα και όχι πως το όχημα «προκάλεσε» το επεισόδιο.

Την ίδια ώρα δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος κάνει η οικογένεια του άτυχου νεαρού, του οποίου η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και η οικογένειά του έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά του.

Η αδελφή του 23χρονου, μιλώντας στη ROSA δήλωσε:

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός.

»Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

»Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα.

»Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

»Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες.

»Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο.

»Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook

«Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζοντας την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του νεαρού που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Aναλυτικά έγραψε στο Facebook:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.

»Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου.

»Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Τι λέει η Τροχαία

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της εισόδου της Βουλής έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

»Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).

»Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

»Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, και όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Αποκαλυπτικό για το τι συνέβη είναι το παρακάτω βίντεο:

Σχετικά άρθρα