Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12χρονη κεραυνοβολήθηκε από γυμνά καλώδια κολόνας στον Άγιο Παντελεήμονα

12χρονη κεραυνοβολήθηκε από γυμνά καλώδια κολόνας στον Άγιο Παντελεήμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Παντελεήμονας, Ηλεκτρικό Ρεύμα,

Παραλίγο τραγωδία στον Άγιο Παντελεήμονα με 12χρονη μαθήτρια που κεραυνοβολήθηκε με χιλιάδες βολτ από γυμνά καλώδια κολόνας ηλεκτρισμού.

Το κορίτσι σώθηκε από θαύμα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο των Παίδων.

Η 12χρονη καθόταν δίπλα στην κολόνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια, όταν την έπιασε με το ένα χέρι ενώ το άλλο ακουμπούσε σε σιδερένιο κάγκελο.

Το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα.

Όλα ξεκίνησαν στον πεζόδρομο της γειτονιάς. Μικρά παιδιά μαζεύονται κάθε μέρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε μια στιγμή απροσεξίας η μικρή γλίστρησε και το κακό δεν άργησε να γίνει. Η περιγραφή σοκάρει από μια μητέρα που το παιδί της ήταν δίπλα.

«Την χτύπησε ρεύμα. Κουνιόταν όλο το κοριτσάκι από το ρεύμα, κάνει να πάει λίγο πιο πέρα και είχε μπλοκάρει, της μίλαγαν τα παιδιά αλλά δεν είχε καταλάβει τι της είχε συμβεί», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά κοκκαλώνουν. Η φίλη τους είναι σε κατάσταση σοκ. Μέσα στην ατυχία της η Ισμήνη είναι τυχερή αφού ένας μαθητής που είχε πάρει μαθήματα από το σχολείο της έβγαλε την γλώσσα που είχε γυρίσει.

«Κατάφερε και της κράτησε την γλώσσα και τη βοήθησε πάρα πολύ για να μην έρθει το μοιραίο», λέει ο Διονύσης Πολίτης, νονός 12χρονης.

Σχετικά άρθρα