Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος γιατρού στην Κέρκυρα: «Θα κινηθούμε νομικά» – Τι είπε για την «παράλυση»

Δικηγόρος γιατρού στην Κέρκυρα: «Θα κινηθούμε νομικά» – Τι είπε για την «παράλυση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιατροί ΕΣΥ, Εμβόλιο, Κέρκυρα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσοκομειακοί Γιατροί,

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο δικηγόρος του γιατρού στην Κέρκυρα «οποιοδήποτε ψήγμα ή υπονοούμενο» σχετικά με «την ύπαρξη ή μη του γεγονότος» και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη από την πλευρά του πελάτη του.

Ο Γ. Κοντός, δικηγόρος του γιατρού Σπ. Σκιαδόπουλου, μιλώντας στο Corfutvnews.gr, τόνισε ότι υπήρξε ένα υπήρξε «ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο προκάλεσε στον κ. Σκιαδόπουλο μεγάλη αδυναμία σχεδόν παράλυση στα κάτω του άκρα».

Σημείωσε ότι το απόγευμα της Τετάρτης ο γιατρός διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς «εξετάστηκε από νευρολόγο και κρίθηκε αναγκαίο μετά από απόφαση και του νοσοκομείου Κέρκυρας».

«Είναι ένα γεγονός απολύτως υπαρκτό και θέλω να διαψεύσω οποιοδήποτε ψήγμα ή υπονοούμενο έχει ειπωθεί αναφορικά με την ύπαρξη ή μη του γεγονότος», υπογράμμισε ο Γ. Κοντός.

Προσφυγή στη δικαιοσύνη

Επιπλέον, με αφορμή τις δηλώσεις του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θ. Βασιλακόπουλου, ανέφερε ότι ο πελάτης του θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη.

«Ξεκαθαρίζω πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα λεγόμενα του και καλό θα ήταν να τα ανακαλέσει και θα βρούμε και τρόπο να του το πούμε επισήμως να τα ανακαλέσει, σε διαφορετική περίπτωση ήδη ο κ. Σκιαδόπουλος έχει χορηγήσει την εντολή να κινηθούμε νομικά σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο», τόνισε ο δικηγόρος του γιατρού στην Κέρκυρα.

Σχετικά άρθρα