Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Ρουπακιάς, Δολοφονίες, Κερατσίνι, Παύλος Φύσσας, Συλλαλητήρια, Συναυλία, Χρυσή Αυγή,

Σαν σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, ακριβώς ένα χρόνο πριν, έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Η δολοφονία του 34χρονου μουσικού έγινε και η αφορμή για να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για τη δράσης της Χρυσής Αυγής, που οδήγησε σε διώξεις και προφυλακίσεις του αρχηγού της, βουλευτών και στελεχών της.

Στη μνήμη του Παύλου Φύσσα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του 34χρονου μουσικού στο Κερατσίνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης.

Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

Στο Κερατσίνι, θα προηγηθούν στις 15:00, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Π. Τσαλδάρη 60.

Για τις 16:00 έχει προγραμματιστεί καλλιτεχνική εκδήλωση και μετά πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό.

Την Παρασκευή στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 καλλιτεχνών.

Σχετικά άρθρα