Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρισα: Πέθανε από κορωνοϊό προϊσταμένη νοσηλευτικού προσωπικού νοσοκομείου

Λάρισα: Πέθανε από κορωνοϊό προϊσταμένη νοσηλευτικού προσωπικού νοσοκομείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λάρισα, Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες, Νοσοκόμα,

Πέθανε έπειτα από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορωνοϊό η προϊσταμένη του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, Αναστασία Παρασκευούδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, η 57χρονη νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η εκλιπούσα, που άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, σε ηλικία 57 ετών, ήταν μητέρα ενός παιδιού και αδελφή της πρώην πολιτευτού και προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος, Θέκλας Παρασκευούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου Larissapress, η 57χρονη είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού και λίγες ημέρες αργότερα εισήχθη στο ΓΝΛ και στη ΜΕΘ, όπου έδωσε πολυήμερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συνάδελφοί της και η διοίκηση του νοσοκομείου είναι συντετριμμένοι για τον χαμό της και όλοι μιλούν για μια επιστήμονα με εξαιρετική κατάρτιση, η οποία αφήνει πίσω της ένα σημαντικό έργο και την προσωπική της «σφραγίδα» στην κλινική που διηύθυνε επί χρόνια.

Σχετικά άρθρα