Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκλειστικά στο twitter: Το τραγούδι των Pink Floyd για την Αμφίπολη

Αποκλειστικά στο twitter: Το τραγούδι των Pink Floyd για την Αμφίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Pink Floyd, Twitter, Αμφίπολη, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Γιάννης Πάριος, Καρυάτιδες, Κατερίνα Περιστέρη, Λάκης Λαζόπουλος, Λίνα Μενδώνη, Μακεδονία, Μαρινέλλα, Μέγας Αλέξανδρος, Τύμβος Καστά,

Διπλοπενιές και ροκιές για την Αμφίπολη, έχουν πλημμυρίσει το twitter, με το hagstag #Amfipoli_songs, να έχει βρει τεράστια απήχηση.

Δείτε λοιπόν πως διασκεύασαν πολύ γνωστά τραγούδια οι χρήστες στο twitter, προκειμένου να αρμόζουν στο κλίμα των ημερών όσον αφορά την ανασκαφή στο τύμβο Κατσά.

Η συμμετοχή του Χρήστου Κυριαζή περιλαμβάνει την επιτυχία: “Έχω σκάψει, για πολλές ημέρες έχω σκάααψει, μα θα έχει συληθεί”.

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά: “Ποιος να συληθεί μαζί σου” ενώ ο Κόκκοτας, αποκλειστικά για το #Amfipoli_songs, προσφέρει την επιτυχία του: “Γιε μου… είναι ο τάφος μου ασύλητος καλέ μου… γιε μουυ!!!!! τι περιμένουν Θεέ μου?

Χρυσά retweet κάνει και η επιτυχία του Λαζόπουλου: “Περνάγαμε ωραία, με Παναγιωταρέα, τα φτυάρια μας μας χαλούσαν τις βραδιές” ενώ πολύ κοντά ακολουθεί και η Μαρινέλλα με την γνωστή επιτυχία: “Φτυαριά Φτυαριά κι αχόρταγα, σκάβω τα χωματά σου,κοίτα μέσα κάτι να βρω, γ@@ω τον Ηφαιστίωνα σου”.

Πάντως μακράν όλων, είναι η νέα διασκευή του The Wall των Pink Floyd με στίχους του Έλληνα ‏@deer_kiler:
“we don’t need no excavation, all in all we’re just a, another dead in the wall. Ηey Antonis leave the dead alone”

Σχετικά άρθρα