Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καβάλα: Νέα στοιχεία για την 52χρονη που αυτοκτόνησε αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Καβάλα: Νέα στοιχεία για την 52χρονη που αυτοκτόνησε αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αυτοκτονία, Καβάλα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία,

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας από την αυτοκτονία της 52χρονης γυναίκας, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα, που νοσηλευόταν στην κλινική COVID του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, «βούτηξε» στο κενό από τον 3ο όροφο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η 52χρονη είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της και την Δευτέρα, πέφτοντας στη θάλασσα στην περιοχή του Παληού, όμως έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής.

Λίγο πριν, είχε επιβεβαιωθεί «θετική» στον κορωνοϊό.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος και της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή.

Εισήχθη στην κλινική του 3ου ορόφου και κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης δηλώθηκε η «εξαφάνισή» της από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Διοίκηση, το προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία και λίγες ώρες μετά, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με την Πρωινή, είναι ενδεικτικό ότι όταν έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της, η Αστυνομία και το Λιμενικό την αναζητούσαν κοντά στην κατοικία της, στις παραλίες του Παληού, καθώς νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με ασθενή που δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και κανείς δεν την είδε να πηδά από το παράθυρο του νοσοκομείου.

Υπήρχαν δηλαδή υποψίες ότι απλά έφυγε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 52χρονη είχε ένα θετικό τεστ σε κορωνοϊό από ιδιώτη γιατρό, ενώ αναμένονταν και το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα