Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελευταία ημέρα διάθεσης μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών

Τελευταία ημέρα διάθεσης μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,

Έως και σήμερα Τετάρτη διατίθενται η μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών των Συγκοινωνιών Αθηνών (ΣΑ), που διασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα μέσα των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας, μετά από παράταση που έδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της εταιρείας ΣΑ.

Η παράταση δόθηκε καθώς παρατηρήθηκε αυξημένη ζήτηση των καρτών, μέσα στις πρώτες 12 μέρες της διανομής τους, μία αύξηση της τάξεως του 20% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η αγορά της μηνιαίας κάρτας «αποτελεί για το επιβατικό κοινό συμφέρουσα επιλογή και για το υπόλοιπο διάστημα του Σεπτεμβρίου», αναφέρει η διοίκηση των ΣΑ και προσθέτει: «Με δεδομένο ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των καρτών στις 10 Σεπτεμβρίου υπολείπονται ακόμα άλλες 20 μέρες, το κόστος της μηνιαίας κάρτας παραμένει σαφώς χαμηλότερο από αυτό του εισιτηρίου για τους συχνούς χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς».

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία των ΣΑ, σε χρονικό διάστημα 11-12 ημερών, οι πωλήσεις καρτών απεριορίστων διαδρομών ανήλθαν σε 285.782, έναντι 237.824 τον περσινό Σεπτέμβριο.

Η αύξηση των φετινών πωλήσεων ξεπερνά το 20,17% σε σχέση με τις πωλήσεις των καρτών όλων των ημερών του περσινού Σεπτεμβρίου (διάστημα 15 ημερών). Επίσης και τα έσοδα παρουσιάζουν φέτος αύξηση 33,4%, καθώς μέχρι τώρα έχουν εισπραχθεί συνολικά 7,4 εκατ. ευρώ, έναντι 5,6 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σχετικά άρθρα