ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Τι απαντά το Κρατικό Νίκαιας στις καταγγελίες ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς

Κορωνοϊός: Τι απαντά το Κρατικό Νίκαιας στις καταγγελίες ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απάντηση στις καταγγελίες συνδικαλιστών ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς με κορωνοϊό, δίνει η διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, η οποία διαμηνύει πως η δομή θα ενισχυθεί με επιπλέον κλίνες αλλά και προσωπικό.

Σημειώνει επίσης πως το νοσοκομείο θα συνεχίσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς με κορωνοϊό.

Επίσης επιβεβαίωσε την αναφορά ότι υπέβαλε την παραίτησή του ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας, ωστόσο η διοίκηση του νοσοκομείου υπογράμμισε πως αυτή δεν έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας:

«Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας Υγείας όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19, προχώρησε σε αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα.

»Συγκεκριμένα από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μας μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.

»Η κλινική ασθενών COVID-19 θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.

»Το Νοσοκομείο της Νίκαιας θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς COVID-19 ως οφείλει, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ορίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς στη χώρα.

»Η παραίτηση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας».

Σχετικά άρθρα