Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επτά μετανάστες θετικοί στον κορωνοϊό από τα ναυάγια της Χάλκης και της Ρόδου

Επτά μετανάστες θετικοί στον κορωνοϊό από τα ναυάγια της Χάλκης και της Ρόδου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωδεκάνησα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ναυάγια, Πρόσφυγες, Ρόδος, Χάλκη,

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν τέσσερις από τους 76 πρόσφυγες και μετανάστες που περισυνελέγησαν την περασμένη Τρίτη στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Χάλκης και οι οποίοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου.

Όπως αναφέρει η ροδίτικη εφημερίδα dimokratiki.gr, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ κανένας από τους υπόλοιπους 72 δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα και τα τεστ τους βγήκαν αρνητικά.

Μετά την 14ήμερη καραντίνα, θα ακολουθήσει και δεύτερος έλεγχος.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι που αναγνωρίστηκαν ανάμεσα στα άτομα που διασώθηκαν, ως τα άτομα που έδρασαν από κοινού και μερίμνησαν για την μεταφορά των μεταναστών και τη διακυβέρνηση του σκάφους και οι οποίοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα, προέκυψε από τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ακόμη τρεις μετανάστες από το ναυάγιο της περασμένης Πέμπτης, νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες της «δημοκρατικής» τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί στο ίδιο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται τα κρούσματα από το ναυάγιο της Χάλκης.

Σχετικά άρθρα