Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

60χρονος ξάπλωσε δίπλα σε κοπέλες σε παραλία και άρχισε να αυνανίζεται (βίντεο)

60χρονος ξάπλωσε δίπλα σε κοπέλες σε παραλία και άρχισε να αυνανίζεται (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυνανισμός, Βίντεο, Κρήτη, Χανιά,

Ένα πρωτοφανές περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτη, καταγγέλλει μία Χανιώτισσα στο zarpanews.gr.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν με μία φίλη της στην παραλία Άπτερα, μια παραλία σχεδόν στο κέντρο της πόλης των Χανίων, στην οποία εκείνη την ώρα υπήρχε ελάχιστος κόσμος

Σύμφωνα με την καταγγελία, αρκετά πίσω από τα δύο κορίτσια και σε σημείο που δεν ήταν ορατός από το πλάι, καθόταν ένας μεσήλικος άνδρας.

Όπως είπαν τα κορίτσια στο zarpanews.gr, όταν έφτασαν στην παραλία, ο 60χρονος ήταν ξαπλωμένος περίπου στα 15 μέτρα από αυτές και φαινόταν να κοιμάται.

Αρκετή ώρα μετά ο άντρας άφησε πίσω τα πράγματα του, τις πλησίασε και περίπου στα 5 μέτρα από αυτές ξάπλωσε στην άμμο χωρίς να τον καταλάβουν.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν οι δύο φίλες ξεκίνησαν να μαζεύουν τα πράγματα τους για να φύγουν τον είδαν να τις κοιτάζει και να αυνανίζεται.

Σχεδόν ενστικτωδώς άρχισαν να του φωνάζουν και να τον τραβάνε φωτογραφίες.

Αυτός σηκώθηκε, απομακρύνθηκε ατάραχος και πήγε πίσω εκεί που είχε αφήσει τα πράγματα του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η μία από τις δύο φίλες στο zarpanews.gr: Τον πλησιάσαμε κρατώντας η καθεμία από μία πέτρα στο χέρι, κυρίως για να νιώσουμε οι ίδιες ασφάλεια, λέγοντας του ότι δεν μπορεί να φέρεται έτσι. Εκείνος μας ζήτησε συγγνώμη λέγοντας την μια ότι δεν το έχει ξανακάνει και την άλλη ότι δεν το κάνει συχνά!

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα