Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είχαν κλέψει πάνω από 1.000 ζώα μέσα σε έξι μήνες

Είχαν κλέψει πάνω από 1.000 ζώα μέσα σε έξι μήνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωοκλέφτες, Καλαμάτα,

Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ζωοκλοπής εξιχνίασε η Ασφάλεια της Καλαμάτας. Εκτός από τον 55χρονο και τους δύο γιους του, στο αγρόκτημα των οποίων στη Θουρία η Ασφάλεια Καλαμάτας βρήκε την περασμένη εβδομάδα κλεμμένα ζώα, άλλα δύο άτομα σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές εμπλέκονται στη υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας “Ελευθερία”, ο αριθμός των κλεμμένων ζώων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 1.000, ενώ φαίνεται ότι άλλα τα πουλούσαν σε κτηνοτρόφους ενώ άλλα τα έσφαζαν και τα έδιναν σε σπίτια. Eπίσης, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποια από τα κλεμμένα ζώα κατέληγαν και σε κρεοπωλεία.

Και οι 5 Ελληνες ζωοκλέφτες, μαζί με έναν Πακιστανό που φυλούσε τα κοπάδια τους, κατηγορούνται ότι έκλεψαν το τελευταίο εξάμηνο 400 πρόβατα και περισσότερα από 650 γαλοπούλες, κοτόπουλα, κουνέλια και γουρούνια, από στάνες στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου και πεδινά χωριά του Δήμου Καλαμάτας. Μάλιστα, περίπου 400 κοτόπουλα βρέθηκαν σε αγρόκτημα του ενός κατηγορούμενου στη νοτιοδυτική Καλαμάτα, και για τα 200 από αυτά παρουσίασε τιμολόγιο αγοράς.

Οι 4 από τους 5 Ελληνες κατηγορούμενους αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο Πακιστανός καταζητείται. Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν έχει κλείσει, και δεν αποκλείεται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων στις ζωοκλοπές.

Σχετικά άρθρα