Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαρ στην Κηφισιά απαντά στον Χαρδαλιά για τα ποτά take away

Μπαρ στην Κηφισιά απαντά στον Χαρδαλιά για τα ποτά take away
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Κηφισιά, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τη δική τους απάντηση έδωσαν με ανάρτηση στο Facebook οι υπεύθυνοι γνωστού μπαρ της Κηφισιάς, το οποίο το βράδυ της Τρίτης, διέθετε take away αλκοολούχα ποτά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές και εικόνες συγχρωτισμού.

Έπειτα από καταγγελία για εικόνες συγχρωτισμού στο γνωστό μπαρ, η Αστυνομία και και οι άνδρες της Πολιτικής Προστασίας έκαναν έφοδο στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, δε διαπιστώθηκε κάποια παράβαση από τις Αρχές και δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι είχαμε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) είχαμε μαζέψει τα τραπεζοκαθίσματα, είχαμε βάλει μόνοι μας ταινίες στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καταστήματος και οι πελάτες προσέρχονταν να αγοράσουν το προϊόν τους, κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις (τουλάχιστον δυο μέτρα), όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες από τις κάμερες του καταστήματος» αναφέρουν οι υπεύθυνοι στην ανακοίνωση τους.

Και προσθέσουν: «Είναι γεγονός ότι στην απέναντι πλατεία (όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί) όπως κάθε βράδυ, υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος που κατανάλωνε είδη απ΄όλες τις επιχειρήσεις που ήταν ανοικτές, όπως περίπτερα, ζαχαροπλαστεία, παγωτατζίδικα και το Recipe.

»Στο κατάστημα πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία και από τον Δήμο Κηφισιάς δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση.

Ούτε πρόστιμο επιβλήθηκε, ούτε σφράγιση πραγματοποιήθηκε, ούτε υπήρξε σύλληψη».

«Επειδή δεν υπήρξε εξ’ αρχής πρόθεση να θέσουμε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία πόσο μάλλον να προκαλέσουμε, το Recipe, δεν πρόκειται να λειτουργήσει μέχρι την 1η Ιουνίου ή όποτε αρθούν οι λοιποί περιορισμοί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» καταλήγουν.

Σχετικά άρθρα