Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πτώμα γυναίκας στη θάλασσα του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο

Πτώμα γυναίκας στη θάλασσα του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Παλαιό Φάληρο, Πνιγμός,

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε το βράδυ τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Μια παρέα ατόμων που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα εντόπισε τη σορό της άτυχης γυναίκας να επιπλέει κοντά στην ακτή και την τράβηξαν στην στεριά, όμως διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά.

Οι δύο γυναίκες και οι τρεις άνδρες που εντόπισαν τη γυναίκα, είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή του πνιγμού κι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, η γυναίκα δεν ήταν στο νερό για πολλή ώρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρισκόταν στο νερό για λιγότερο από μία ώρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους περαστικούς γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα, οπότε, πρέπει να βρέθηκε στο νερό κοντά στα μεσάνυχτα.

Η σορός της διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να ρίξει πιθανώς «φως» στα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ αναζητούνται οι οικείοι της.

Σχετικά άρθρα