Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο διευθυντής της κλινικής «Ταξιάρχαι» με τα 28 κρούσματα

Τι απαντά ο διευθυντής της κλινικής «Ταξιάρχαι» με τα 28 κρούσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Ιδιωτικές Κλινικές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Περιστέρι,

Μόνο μία μονάδα τεχνητού νεφρού στον πρώτο όροφο της κλινικής «Ταξιάρχαι» λειτουργεί σήμερα, όπως δήλωσε ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής, Αλέξανδρος Κοκκινάκης και πρόσθεσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Πρόκειται για την κλινική στο Περιστέρι, που έχει τεθεί σε καραντίνα, καθώς όπως ανακοινώθηκε χθες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά εντοπίστηκαν περίπου 28 κρούσματα μεταξύ των τροφίμων και των εργαζομένων.

Έχουν ληφθεί και νέα δείγματα ώστε να εξεταστούν.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 ο κ. Κοκκινάκης διευκρίνισε πως οι μονάδες τεχνητού νεφρού είναι δύο και αυτή στην οποία κατεγράφη το κρούσμα, όπως και άλλοι χώροι της κλινικής παραμένουν σήμερα κλειστοί.

Η μονάδα που παραμένει ανοιχτή «δεν είχε απολύτως κανένα κρούσμα» επεσήμανε.

Σε ερώτηση για το εάν ελέγχονται οι ασθενείς που εισέρχονται στην κλινική, ο κ. Κοκκινάκης είπε ότι γίνονται από τις 07.00 το πρωί γίνονται θερμομετρήσεις στην είσοδο της κλινικής.

Σε παρατήρηση του ρεπόρτερ ότι νωρίς το πρωί εισήλθαν περίπου 10 ηλικιωμένοι χωρίς να ελεγχθούν, ο κ. Κοκκινάκης απάντησε ότι όσοι εισήλθαν από τις 06.00 έως και τις 07.00 ελέγχθησαν στην είσοδο της μονάδας στον πρώτο όροφο.

Επανέλαβε δε ότι από τις 22 Μαρτίου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

Να θυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών, Βαγγέλης Ιωαννίδης, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενη κακουργηματικού βαθμού παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα