Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατροί και νοσηλευτές: Δεν θα φοβόμασταν τον κορoναϊό, εάν είχαμε όλα τα όπλα μας

Γιατροί και νοσηλευτές: Δεν θα φοβόμασταν τον κορoναϊό, εάν είχαμε όλα τα όπλα μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία, Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες, Νοσοκομειακοί Γιατροί,

«Δεν θα φοβόμασταν τον κορωνοϊό, εάν είχαμε όλα τα όπλα μας», κατήγγειλε νοσηλεύτρια από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην κάμερα του Open TV.

Η συγκεκριμένη, όπως και πολλοί συνάδελφοί της στα νοσοκομεία της χώρας μας, μόλις ολοκλήρωσε άλλη μια εφημερία δίνοντας μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, με πενιχρά μέσα, ελάχιστο εξοπλισμό και με το «σταγονόμετρο όλα τα υλικά».

Έτσι κι αλλιώς, χιλιάδες γιατροί, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά ρίχνονται στη μάχη ενάντια στην πανδημία, στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας, καλούνται να κρατήσουν τις μάσκες τους για περισσότερες ώρες από όσες προβλέπεται, ενώ τα αντισηπτικά και τα γάντια εμφανίζουν έλλειψη.

Επίσης, δεν υπάρχουν οι ολόσωμες φόρμες που πρέπει να φορούν όσοι έρχονται σε επαφή με πιθανά κρούσματα του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή, πέραν των ελλείψεων σε υγειονομικά υλικά, αναφέρεται ότι πρέπει να γίνουν εσπευσμένα προσλήψεις προσωπικού στην Υγεία.

Σχετικά άρθρα